Barneveld AED

De gemeente Barneveld heeft geen officiele rol bij de AED's. Dit valt onder de verantwoordelijkheid van de EHBO-verenigingen in gemeente Barneveld. Met een AED-cursus kunt u zich voorbereiden op reanimatie met behulp van een AED in Barneveld. Landelijk gezien is de overlevingskans door de opkomst van de AED's de laatste jaren bijna verdubbeld. Ook de gemeente Barneveld heeft geïnvesteerd in het “hart veilig maken”.

EHBO cursus

In verschillende wijken van Barneveld hangt inmiddels een gesubsidieerde AED. En de meeste EHBO-verenigingen in Barneveld hebben een gesubsidieerde mobiele AED, waarmee opleidingen worden gegeven.

Mobiele AED

U kunt vragen om de inzet van een mobiele AED bij een evenement in de gemeente Barneveld. Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van AED in Barneveld.

Opleiding AED

Ook hebben de EHBO-verenigingen in Barneveld een opleidingsbudget, zodat EHBO vrijwilligers in Barneveld een AED cursus met korting kunnen volgen.

Contact opnemen

[contact-form to='ronaldscheer@gmail.com' subject='Aanvraag via Gratiscursus.info'][contact-field label='Ja, neem contact op met mij' type='name' required='1'/][contact-field label='Email' type='email' required='1'/][contact-field label='Woonplaats' type='url'/][contact-field label='Uw vraag of opmerking:' type='textarea' required='1'/][contact-field label='Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?' type='radio' required='1' options='Ja graag!,Nee'/][/contact-form]