Arnhem AED

De gemeente Arnhem heeft geen officiele rol bij de AED's. Dit valt onder de verantwoordelijkheid van de EHBO-verenigingen in gemeente Arnhem. Met een AED-cursus kunt u zich voorbereiden op reanimatie met behulp van een AED in Arnhem. Landelijk gezien is de overlevingskans door de opkomst van de AED's de laatste jaren bijna verdubbeld. Ook de gemeente Arnhem heeft geïnvesteerd in het “hart veilig maken”.

EHBO cursus

In verschillende wijken van Arnhem hangt inmiddels een gesubsidieerde AED. En de meeste EHBO-verenigingen in Arnhem hebben een gesubsidieerde mobiele AED, waarmee opleidingen worden gegeven.

Mobiele AED

U kunt vragen om de inzet van een mobiele AED bij een evenement in de gemeente Arnhem. Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van AED in Arnhem.

Opleiding AED

Ook hebben de EHBO-verenigingen in Arnhem een opleidingsbudget, zodat EHBO vrijwilligers in Arnhem een AED cursus met korting kunnen volgen.

Contact opnemen

[contact-form to='ronaldscheer@gmail.com' subject='Aanvraag via Gratiscursus.info'][contact-field label='Ja, neem contact op met mij' type='name' required='1'/][contact-field label='Email' type='email' required='1'/][contact-field label='Woonplaats' type='url'/][contact-field label='Uw vraag of opmerking:' type='textarea' required='1'/][contact-field label='Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?' type='radio' required='1' options='Ja graag!,Nee'/][/contact-form]