Appingedam AED

De gemeente Appingedam heeft geen officiele rol bij de AED's. Dit valt onder de verantwoordelijkheid van de EHBO-verenigingen in gemeente Appingedam. Met een AED-cursus kunt u zich voorbereiden op reanimatie met behulp van een AED in Appingedam. Landelijk gezien is de overlevingskans door de opkomst van de AED's de laatste jaren bijna verdubbeld. Ook de gemeente Appingedam heeft geïnvesteerd in het “hart veilig maken”.

EHBO cursus

In verschillende wijken van Appingedam hangt inmiddels een gesubsidieerde AED. En de meeste EHBO-verenigingen in Appingedam hebben een gesubsidieerde mobiele AED, waarmee opleidingen worden gegeven.

Mobiele AED

U kunt vragen om de inzet van een mobiele AED bij een evenement in de gemeente Appingedam. Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van AED in Appingedam.

Opleiding AED

Ook hebben de EHBO-verenigingen in Appingedam een opleidingsbudget, zodat EHBO vrijwilligers in Appingedam een AED cursus met korting kunnen volgen.

Contact opnemen

[contact-form to='ronaldscheer@gmail.com' subject='Aanvraag via Gratiscursus.info'][contact-field label='Ja, neem contact op met mij' type='name' required='1'/][contact-field label='Email' type='email' required='1'/][contact-field label='Woonplaats' type='url'/][contact-field label='Uw vraag of opmerking:' type='textarea' required='1'/][contact-field label='Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?' type='radio' required='1' options='Ja graag!,Nee'/][/contact-form]