Alphen aan den Rijn AED

De gemeente Alphen aan den Rijn heeft geen officiele rol bij de AED's. Dit valt onder de verantwoordelijkheid van de EHBO-verenigingen in gemeente Alphen aan den Rijn. Met een AED-cursus kunt u zich voorbereiden op reanimatie met behulp van een AED in Alphen aan den Rijn. Landelijk gezien is de overlevingskans door de opkomst van de AED's de laatste jaren bijna verdubbeld. Ook de gemeente Alphen aan den Rijn heeft geïnvesteerd in het “hart veilig maken”.

EHBO cursus

In verschillende wijken van Alphen aan den Rijn hangt inmiddels een gesubsidieerde AED. En de meeste EHBO-verenigingen in Alphen aan den Rijn hebben een gesubsidieerde mobiele AED, waarmee opleidingen worden gegeven.

Mobiele AED

U kunt vragen om de inzet van een mobiele AED bij een evenement in de gemeente Alphen aan den Rijn. Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van AED in Alphen aan den Rijn.

Opleiding AED

Ook hebben de EHBO-verenigingen in Alphen aan den Rijn een opleidingsbudget, zodat EHBO vrijwilligers in Alphen aan den Rijn een AED cursus met korting kunnen volgen.

Contact opnemen

[contact-form to='ronaldscheer@gmail.com' subject='Aanvraag via Gratiscursus.info'][contact-field label='Ja, neem contact op met mij' type='name' required='1'/][contact-field label='Email' type='email' required='1'/][contact-field label='Woonplaats' type='url'/][contact-field label='Uw vraag of opmerking:' type='textarea' required='1'/][contact-field label='Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?' type='radio' required='1' options='Ja graag!,Nee'/][/contact-form]