Almere AED

De gemeente Almere heeft geen officiele rol bij de AED's. Dit valt onder de verantwoordelijkheid van de EHBO-verenigingen in gemeente Almere. Met een AED-cursus kunt u zich voorbereiden op reanimatie met behulp van een AED in Almere. Landelijk gezien is de overlevingskans door de opkomst van de AED's de laatste jaren bijna verdubbeld. Ook de gemeente Almere heeft geïnvesteerd in het “hart veilig maken”.

EHBO cursus

In verschillende wijken van Almere hangt inmiddels een gesubsidieerde AED. En de meeste EHBO-verenigingen in Almere hebben een gesubsidieerde mobiele AED, waarmee opleidingen worden gegeven.

Mobiele AED

U kunt vragen om de inzet van een mobiele AED bij een evenement in de gemeente Almere. Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van AED in Almere.

Opleiding AED

Ook hebben de EHBO-verenigingen in Almere een opleidingsbudget, zodat EHBO vrijwilligers in Almere een AED cursus met korting kunnen volgen.

Contact opnemen

[contact-form to='ronaldscheer@gmail.com' subject='Aanvraag via Gratiscursus.info'][contact-field label='Ja, neem contact op met mij' type='name' required='1'/][contact-field label='Email' type='email' required='1'/][contact-field label='Woonplaats' type='url'/][contact-field label='Uw vraag of opmerking:' type='textarea' required='1'/][contact-field label='Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?' type='radio' required='1' options='Ja graag!,Nee'/][/contact-form]