Aalburg AED

De gemeente Aalburg heeft geen officiele rol bij de AED's. Dit valt onder de verantwoordelijkheid van de EHBO-verenigingen in gemeente Aalburg. Met een AED-cursus kunt u zich voorbereiden op reanimatie met behulp van een AED in Aalburg. Landelijk gezien is de overlevingskans door de opkomst van de AED's de laatste jaren bijna verdubbeld. Ook de gemeente Aalburg heeft geïnvesteerd in het “hart veilig maken”.

AED EHBO

In verschillende wijken van Aalburg hangt inmiddels een gesubsidieerde AED. En de meeste EHBO-verenigingen in Aalburg hebben een gesubsidieerde mobiele AED.

Mobiele AED

U kunt vragen om de inzet van een mobiele AED bij een evenement in de gemeente Aalburg. Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van AED in Aalburg.

Cursus AED

Ook hebben de EHBO-verenigingen in Aalburg een opleidingsbudget, zodat EHBO vrijwilligers in Aalburg een AED cursus met korting kunnen volgen.

Contact opnemen

[contact-form to='ronaldscheer@gmail.com' subject='Aanvraag via Gratiscursus.info'][contact-field label='Ja, neem contact op met mij' type='name' required='1'/][contact-field label='Email' type='email' required='1'/][contact-field label='Woonplaats' type='url'/][contact-field label='Uw vraag of opmerking:' type='textarea' required='1'/][contact-field label='Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?' type='radio' required='1' options='Ja graag!,Nee'/][/contact-form]