Aa en Hunze AED

De gemeente Aa en Hunze heeft geen officiele rol bij de AED's. Dit valt onder de verantwoordelijkheid van de EHBO-verenigingen in gemeente Aa en Hunze. Met een AED-cursus kunt u zich voorbereiden op reanimatie met behulp van een AED in Aa en Hunze. Landelijk gezien is de overlevingskans door de opkomst van de AED's de laatste jaren bijna verdubbeld. Ook de gemeente Aa en Hunze heeft geïnvesteerd in het “hart veilig maken”.

AED EHBO

In verschillende wijken van Aa en Hunze hangt inmiddels een gesubsidieerde AED. En de meeste EHBO-verenigingen in Aa en Hunze hebben een gesubsidieerde mobiele AED.

Mobiele AED

U kunt vragen om de inzet van een mobiele AED bij een evenement in de gemeente Aa en Hunze. Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van AED in Aa en Hunze.

Cursus AED

Ook hebben de EHBO-verenigingen in Aa en Hunze een opleidingsbudget, zodat EHBO vrijwilligers in Aa en Hunze een AED cursus met korting kunnen volgen.

Contact opnemen

[contact-form to='ronaldscheer@gmail.com' subject='Aanvraag via Gratiscursus.info'][contact-field label='Ja, neem contact op met mij' type='name' required='1'/][contact-field label='Email' type='email' required='1'/][contact-field label='Woonplaats' type='url'/][contact-field label='Uw vraag of opmerking:' type='textarea' required='1'/][contact-field label='Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?' type='radio' required='1' options='Ja graag!,Nee'/][/contact-form]